Veranda Benthuizen

Idealiter zien wij de tuin als verlengstuk van de woonkamer. Van een goed aangelegde tuin mag immers genoten worden, zowel met goed als slecht weer. Een uitstekend middel hiervoor is het gebruik van een comfortabele veranda. Koken, eten en ontspannen zijn activiteiten welke wij hier graag in onder willen brengen.
In geval van dit project is de veranda tevens een wellness verbinding geworden van sauna naar buitenbad.

Opgezet met het oog op eenvoud in uitstraling hebben we gekozen voor een witte slanke basis, welke gedragen wordt een houten balken constructie met een doorgaand ritme welke duidelijk in zicht blijft. De kolommen zijn per stuk opgedeeld in 4 delen om deze minder massief te maken in hun uitstraling.
In de U-vormige eindwanden is ruimte voor een zithoek en een buitenkeuken gecreëerd.

Jaar: 2019
Locatie Benthuizen
Opdrachtgever: Privé
Fase: uitgevoerd

Veranda Benthuizen
Veranda Benthuizen
Veranda Benthuizen
Veranda Benthuizen
Veranda Benthuizen
Veranda Benthuizen

AR2015