Poulterer Berkel en Rodenrijs

Na ruim 15 jaar was de winkel klaar voor een totaal nieuw fris interieur met nieuwe technieken en een compleet andere uitstraling welke dichter bij de wens van de opdrachtgever lag.

Door eerst de winkel volledig te strippen hebben we de mogelijkheid om helemaal opnieuw te creëren. Als layout is gekozen voor een strakke rechte L-vormige toonbank, welke zo een groter klantengebied opleverd zonder functieloze hoeken. Tevens is er een broodjescorner toegevoegd die een direct bereik naar buiten heeft. In vergelijking met de oude indeling is in de nieuwe situatie de koelcel gedraaid.
De klant bewust maken van het product en een beleving meegeven is het uitgangspunt geweest bij het ontwerp. Door te kiezen voor een groen/zwarte kleurcombinatie door de gehele winkel ontstaat er een uitgesproken sfeer welke verrijkt wordt door de verspringende wandtegels. Dankzij het plaatsen van een wandmeubelcombinatie langs de constructieve wand ontstaat er een 360 graden winkelbeleving waarlangs de klant kan scharrelen.

 

Jaar: 2012
Locatie: Berkel en Rodenrijs
Opdrachtgever: L. van den Berg
Fase: Uitgevoerd
Aannemer: KMI/Van Ledden Bouw

Arjen Reas Architecten - Poulterer Berkel en Rodenrijs
Arjen Reas Architecten - Poulterer Berkel en Rodenrijs
Arjen Reas Architecten - Poulterer Berkel en Rodenrijs
Arjen Reas Architecten - Poulterer Berkel en Rodenrijs
Arjen Reas Architecten - Poulterer Berkel en Rodenrijs
Arjen Reas Architecten - Poulterer Berkel en Rodenrijs
Arjen Reas Architecten - Poulterer Berkel en Rodenrijs
Arjen Reas Architecten - Poulterer Berkel en Rodenrijs
Arjen Reas Architecten - Poulterer Berkel en Rodenrijs
Arjen Reas Architecten - Poulterer Berkel en Rodenrijs
Arjen Reas Architecten - Poulterer Berkel en Rodenrijs
Arjen Reas Architecten - Poulterer Berkel en Rodenrijs
Arjen Reas Architecten - Poulterer Berkel en Rodenrijs
Arjen Reas Architecten - Poulterer Berkel en Rodenrijs

AR2015